DSC_0749
Data Science Talk @Riinvest

“Në një kohë kur të dhënat janë të përmasave dhe kompleksitetit të paprecedent, të gjithë sektorët në shoqëri ballafaqohen me sfida dhe mundësi. Kompanitë, qeveritë dhe akademia varen nga vendimmarrja e bazuar në të dhëna, duke rritur kështu nevojën për ekspertë të kësaj fushe “James Abdey.

1-1-700x480
Our First Open Day

Following the arrival of “University of London” degrees developed by “London School of Economics” Riinvest College organized Open Day for all interested students, to come over and get answers to all of their questions. We are offering three programmes: BSc. Data Science and Business AnalyticsBSc. Management and Digital InnovationBSc. Economics and Politics

4
Staff Development Session at Riinvest

Dr. James Abdey from London School of Economics conducted a staff development session at Riinvest. This session covered teaching expectations for the Bsc Economics and Politics, BSc Management and Digital Innovation and BSc Data Science and Business Analytics programmes awarded by University of London and developed by LSE to be offered in Kosovo in the […]